Wat was Koningsdag 2023 in Goor mooi!

30-04-2023

Wat was het een mooie dag om onze honderdste verjaardag te vieren! Een Koningsdag bomvol activiteiten en dat allemaal onder een prachtig voorjaarszonnetje.

Het begon al in de hele vroege ochtend met de rommelmarkt. Wat zijn er een boel zolders en schuren leeggeruimd! En al die spulletjes trokken veel kopers en kijkers. Het liep bomvol in het centrum.

Receptie en muziek

Na het traditionele hijsen van de Nederlandse vlag met muzikale ondersteuning van Apollo begon om 9.30 onze officiële receptie in de Reggehof. Met mooie woorden van sprekers en prachtige cadeau's, onder meer een koninklijke wimpel uit Den Haag.

Ondertussen reden de eerste classic cars al binnen voor een grootse oldtimershow en vertrokken de eerste deelnemers aan de puzzelrit. Apollo verzorgde een mooi koningsconcert.

Kinderspelen

's Middags nam de jeugd weer bezit van het centrum met kinderspelen georganiseerd door Kindvriendelijk Goor en springkussens. Muziekliefhebbrs kwamen op het Schoolfeestplein aan hun trekken met de DJ's Marél en Bennie Haafkes (Muziekdeuze) en een concert van de Original Reggetaler Spatzen. Dat alles nog steeds onder een stralend zonnetje. Ook de Boerendansers uit Diepenheim/Delden droegen een leuk steentje bij.

En toen de zon éénmaal verdween was de lasershow een prachtig einde van een memorabele dag.

Koningsdag 2023.11
Koningsdag 2023.5

Koningsdag 2023.9.Koningsdag 2023.11Koningsdag 2023.8.Koningsdag 2023.1.Koningsdag 2023.10

De vereniging stelt zich ten doel de feestelijke herdenking in het openbaar van de verjaardagen van de leden van het Koninklijk Huis en gedenkwaardige gebeurtenissen.

Stel een vraag

Copyright © 2023 Oranjevereniging Goor - Alle rechten voorbehouden - Teksterij Schabbink | Design: BETS