DJ's Marèl en Bennie's Muziekdeuze fleuren Koningsdag op

19-04-2023

Wat is een Koningsdag zonder muziek? DJ's Marèl Zwierink en Bennie Haafkes staan garant voor vrolijke klanken op het Schoolfeestplein.

Marèl is de DJ die 's middags van 14.00 uur tot ongeveer 16.00 uur zal zorgen voor de muzikale ondersteuning, tegelijkertijd met de oldtimershow.
"Ik hoop natuurlijk dat het een stralende dag wordt", zegt de 21-jarige studente taalwetenschap. "Ik heb een hele brede smaak en luister eigenlijk van alles. Ik wil er een mooi feest van maken en zal mijn muziek natuurlijk een 'Oranjetintje' geven".
Lees verder onder de foto

DJ Marèl 1

Muziekdeuze 

Bennie Haafkes start zijn 'Muziekdeuze' in de avond om 20.00 uur. "Ik ben vooral bekend van het schlagerwerk en 'goud van oud'. Maar op Koningsdag is het voor elk wat wils. Gewoon lekkere muziek draaien waar iedereen zich prettig bij voelt. Ik draai tot 22.00 en dan start een spectaculaire laser- en lichtshow. Daar ben ik ook benieuwd naar."  

DJ Bennie 1
DJ Bennie 2

De vereniging stelt zich ten doel de feestelijke herdenking in het openbaar van de verjaardagen van de leden van het Koninklijk Huis en gedenkwaardige gebeurtenissen.

Stel een vraag

Copyright © 2023 Oranjevereniging Goor - Alle rechten voorbehouden - Teksterij Schabbink | Design: BETS